espa

Γλώσσα:

Παραγωγή ενημερωτικών φυλλαδίων στο πλαίσιο του ESTIA – Κ.Ε.ΔΗ.Λ

Πληροφορίες

Τίτλος Έργου
Παραγωγή ενημερωτικών φυλλαδίων στο πλαίσιο του ESTIA – Κ.Ε.ΔΗ.Λ

Project Associates
  • Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων

Περιοχή/Χώρα
  • Λιβαδειά

Έτος
2020

Περιγραφή έργου

Περιβάλλον έργου:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ.) προέβη στην ανάθεση παραγωγής ενημερωτικών φυλλαδίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Μίσθωσης Διαμερισμάτων σε αιτούντες άσυλο στη Λιβαδειά.

Σκοπός της δημιουργίας του συγκεκριμένου ενημερωτικού φυλλαδίου ήταν να παρουσιαστεί η πορεία του προγράμματος “ESTIA” από την έναρξή του (2016) έως σήμερα (2020) σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Το 2021 θα αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο, καθώς θα υπάρξουν πολλές αλλαγές τόσο στην υλοποίηση όσο και στη διαχείριση των προγραμμάτων φιλοξενίας, καθώς θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά διαχείρισης του προγράμματος από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ουσιαστικά, το ενημερωτικό φυλλάδιο (booklet) αποτέλεσε μία ανασκόπηση του προγράμματος αναφέροντας την πορεία του, τις δράσεις του, τα επιτεύγματα του κλπ.

Επιπλέον, η προμήθεια φυλλαδίων στην αγγλική γλώσσα ήταν απαραίτητη για τη διάχυση του προγράμματος σε διεθνές επίπεδο, προωθώντας τη σπουδαιότητα του προγράμματος για τη φιλοξενία και την ενσωμάτωση των δικαιούχων διεθνούς προστασίας και αιτούντων άσυλο σε διαμερίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λεβαδέων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς συμμετέχει, μετά από πρόταση της Κ.Ε.Δ.Ε, ως εταίρος στο πρόγραμμα IncluCities, για ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα φιλοξενίας και ενσωμάτωσης με άλλες πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η προσκόμιση φυλλαδίων σχετικά με το πρόγραμμα ESTIA στην Λιβαδειά σε διάφορες συναντήσεις των μελών είναι σημαντική όπως επίσης και η διανομή αυτών σε ενημερωτικές συναντήσεις, συνέδρια που θα λάβουν χώρα στη Λιβαδειά ή στην Αθήνα με στόχο την προώθηση και την ενημέρωση διάφορων αντιπροσωπειών για την υλοποίηση του προγράμματος ESTIA από τον Δήμο Λεβαδέων

 

Αντικείμενο έργου:

Η εταιρεία ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ Μ.ΙΚΕ στο πλαίσιο του παραπάνω έργου ανέλαβε το σχεδιασμό και την εκτύπωση των ενημερωτικών φυλλαδίων (σε ελληνικά και αγγλικά), σύμφωνα με τις κάτωθι τεχνικές προδιαγραφές:

  • Μορφή: Διάσταση χαρτιού Α5 (14,8cm x 21cm), 16 σελίδες
  • Χαρτί: Velvet 130gr ή 150gr με καρφίτσα
  • Χρώμα: Τετραχρωμία
  • Ποσότητα: 1000τμχ (500 στα αγγλικά και 500 στα ελληνικά)

fylladia-kedhl

 

Χάρτης

Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο