espa

Γλώσσα:

Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το νέο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg IPA CBC “Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2021-2027”

Στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Προγράμματος Συνεργασίας Interreg IPA CBC "Ελλάδα - Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2021-2027" διενεργείται ευρεία δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση μέσω ερωτηματολογίου (στα ελληνικά).

Ως πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας, ο σχεδιασμός του Προγράμματος Interreg IPA CBC "Ελλάδα - Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2021-2027" αποτελεί κατεξοχήν αντικείμενο της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής των τοπικών φορέων και γι’ αυτό το λόγο ξεκινά η δημόσια διαβούλευση, με πρώτο βήμα την αποστολή και συμπλήρωση του ερωτηματολογίου για να αποτυπωθούν οι απόψεις, εκτιμήσεις, κατευθύνσεις και γενικές προτάσεις των φορέων.

Η έρευνα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2021. Μετά την ολοκλήρωση της, σε δεύτερη φάση, θα ζητηθεί από τους φορείς να εξειδικεύσουν τις προτάσεις τους.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και της κοινωνίας των πολιτών εκατέρωθεν των συνόρων Ελλάδας - Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας για την από κοινού προώθηση της ανάπτυξης της περιοχής.

Η διασυνοριακή περιοχή περιλαμβάνει:

  • 2 Περιφέρειες από την Ελλάδα: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα και Σέρρες) και Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα και Κοζάνη)
  • 4 Περιφέρειες από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας: Vardar, Southwest, Southeast, Pelagonia.

 

Σχετικά Αρχεία

Κείμενο αναφοράς

Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο