espa

Γλώσσα:

Υπηρεσίες οργάνωσης διαδικτυακής επιστημονικής εκδήλωσης – Περιφέρεια Αττικής

Πληροφορίες

Τίτλος Έργου
Υπηρεσίες οργάνωσης διαδικτυακής επιστημονικής εκδήλωσης – Περιφέρεια Αττικής

Project Associates
  • Περιφέρεια Αττικής

Περιοχή/Χώρα
  • Αθήνα, Ελλάδα

Έτος
2020

Περιγραφή έργου

Περιβάλλον έργου:

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19, διοργάνωσε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή – Άσκηση – Ζωή».

Ο  Καθηγητής Ιατρικής Δημήτριος Χανιώτης,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδος Δρ Σπύρος Κανελλάκης,  ο τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ και ΕΚΕΦΕ Δημόκριτου Νίκος Κατσαρός, ο Αντιπρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημήτρης Μούγιος και η διδάσκουσα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Μαρία Μαραντίδου, παρουσίασαν επίκαιρα θέματα και τα νέα επιστημονικά δεδομένα πάνω στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε.

Η  προέλευση του κορονοϊού και οι επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον, η διατροφή και η ψυχική υγεία σήμερα, ο ναυταθλητισμός ως εφαλτήριο υγιεινού τρόπου ζωής, οι ευεργετικές επιδράσεις της ενασχόλησης με τη φύση στην πανδημία και ο ρόλος της διατροφής και άσκησης στη μακροζωία, είναι μερικά από τα θέματα που αναλύθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Αντικείμενο έργου:

Η εταιρεία ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ Μ.ΙΚΕ ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών οργάνωσης για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδικτυακής επιστημονικής εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα προχώρησε στα εξής:

  • Παραγωγή 2 roll up banners (2*0,80 μέτρων) με τα λογότυπα των διοργανωτών
  • Παροχή υπηρεσιών υλικοτεχνικής υποστήριξης της εκδήλωσης για την οργάνωση
    και εκτέλεση παράγωγής live streaming

Παρακολουθήστε τις εργασίες της ημερίδας:

Χάρτης

Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο