Γλώσσα:

Κατασκευή περιπτέρου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Πληροφορίες

Τίτλος Έργου
Κατασκευή περιπτέρου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Project Associates
  • Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Περιοχή/Χώρα
  • Θεσσαλονίκη, Αθήνα

Έτος
2021

Περιγραφή έργου

Η εταιρεία ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ Μ.ΙΚΕ ανέλαβε την κατασκευή του περιπτέρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με αυτό τον τρόπο, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε στην καρδιά των εξελίξεων και συμμετείχε, για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, με απώτερο στόχο την προσέλκυση εκδηλώσεων, φεστιβάλ και εκθέσεων στους διαθέσιμους εκθεσιακούς χώρους του Σταδίου.

Tο περίπτερο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών του χάρη στην τεχνολογία QR Code που υπήρχε πάνω σε καθεμία από τις φωτογραφίες στο εσωτερικό του. Ο εντοπισμός του QR code μέσω της κάμερας του κινητού έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς φίλους του Σταδίου να περιηγηθούν ψηφιακά στους συνεδριακές αίθουσες, το φουαγιέ, το περιστύλιο, την κεντρική αρένα αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. Η ανίχνευση καθενός από τους κωδικούς QR «ξεκλείδωνε» τη δυνατότητα αναπαραγωγής 3D video που παρουσίαζε συνολικά το χώρο αναφοράς καθιστώντας το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ψηφιακά προσβάσιμο για όλους!

Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του Σταδίου από το προσωπικό του καθώς και να διαβάσουν το ειδικά διαμορφωμένο φυλλάδιο.

Στο εκθεσιακό περίπτερο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε και ημερίδα-συζήτηση με θέμα «Ο αθλητισμός, το συνέδριο και η έκθεση στη μετά COVID-19 εποχή». Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Παραολυμπιονίκης Θανάσης Προδρόμου, η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος του Δ.Σ. κ. Σπύρος Αγγελιδάκης, οι νομικοί σύμβουλοι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Άρη Θεσσαλονίκης κ. Αλέξης Αδαμίδης και Χρήστος Γρόλλιος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Παπαγεωργίου. Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μάστορας.

Το περίπτερο του Σ.Ε.Φ. επισκέφτηκαν, εκτός των άλλων, και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης καθώς και το Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τους νέους εκθεσιακούς χώρους στον ανοιχτό περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας καθώς και για την προσπάθεια προσέλκυσης υποψηφίων επενδυτών.

Χάρτης

Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο