espa

Γλώσσα:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Νέα καταληκτική ημερομηνία για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και διπλασιασμός προϋπολογισμού

Επιπλέον 10.000.000€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΕΣΠΑ 2014-2020) εξασφάλισε, σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, διπλασιάζοντας τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid‐19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Ακόμη, λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος, η προθεσμία υποβολής προτάσεων της σχετικής πρόσκλησης, με φορέα υλοποίησης την ΑΝ.ΔΙΑ, μεταφέρεται με νέα καταληκτική ημερομηνία την 17 Νοεμβρίου 2020.

Τονίζεται ότι η δημόσια χρηματοδότηση θα καλύπτει κεφάλαιο κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 4.000 € και μέγιστο τα 40.000 €.

Σημειώνεται ότι το καταβαλλόμενο κεφάλαιο κίνησης θα πρέπει να αναλωθεί εντός του 2021 και οι επιχορηγούμενες επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους ολόκληρο το οικονομικό έτος 2021.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid‐19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο