espa

Γλώσσα:

Τι πρέπει να προσέξετε στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19»

Τι πρέπει να προσέξετε πριν προχωρήσετε στην υποβολή αιτήματος επιδότησης στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19»;

1ον - Αφού βεβαιωθείτε ότι είστε στους επιλέξιμους τομείς δραστηριότητας, πρέπει να γίνει η αξιολόγηση της βαθμολογίας σας. Η βαθμολογία αφορά αντικειμενικά κριτήρια και δεν τροποποιείται μετά την αξιολόγηση των ελεγκτών, με αποτέλεσμα την απόκλισή σας από την επιδότηση. Ο σύμβουλος που θα αναλάβει την υποβολή της πρότασης, οφείλει να σας ενημερώσει ορθώς για το βαθμό που λαμβάνετε βάσει των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησής σας. Επισυμαίνεται ότι, αν μετά την αξιολόγηση των ελεγκτών, προκύψει διαφορετική βαθμολογία, αυτό θα είναι υπαιτιότητα ή δόλος του συμβούλου που υπέβαλε την πρόταση. Οπότε φροντίστε να συμπληρωθούν σωστά όλα τα πεδία της αίτησης και να συνεργαστείτε με επαγγελματίες συμβούλους επιχειρήσεων για υποβολές αιτημάτων σε χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ.

2ον -  Με δεδομένη τη βαθμολογία σας, πρέπει να αποφασίσετε εαν θα υποβάλετε το αίτημα επιδότησης. Θα είναι καθαρά δική σας απόφαση καθώς, κανείς δεν μπορεί με βεβαιώτητα να σας εγγυηθεί την υπαγωγή της πρότασής σας στη δράση. Οι διαδικασίες των επιδοτήσεων και ενισχύσεων διέπονται από απόλυτη αξιοκρατία και διαφάνεια και η αξιολόγηση γίνεται από αυτοματοποιημένο σύστημα.

3ον -  Το ποσό επιδότησης που δικαιούστε. Αφορά σε 50% των δαπανών του 2019 και προκύπτει από το Ε3 και το εντυπο Ν του 2019

4ον -  Η ορθή συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Προσοχή! Η έλλειψη δικαιολογητικών κατά την υποβολή επιφέρει την αυτόματη απόρριψή σας από την διαδικασία καθώς δεν προβλέπεται η αποστολή επιστολής ελλείψεων κατά την αξιολόγηση από το φορέα.

5ον -  Μετά την υποβολή της πρότασης, έχετε δυνατότητα αναίρεσης του αιτήματος, έως και δύο εργάσιμες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής.

Η επιλογή αξιόπιστων συμβούλων και συνεργατών είναι απαραίτητη. Μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις άτοπες σχετικά με την εγγύηση λήψης επιδότησης, εκτός εάν η βαθμολογία σας είναι αρκετά υψηλή. Προσοχή στις επιλογές σας!!!

 

Ενεργές προσκλήσεις Περιφερειών για τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19»

Οι προσκλήσεις που είναι ενεργές για τις αιτήσεις ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν ανεπάρκεια ρευστότητας και υφίστανται σημαντικές ζημίες λόγω των επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, είναι οι εξής:

Η Κατακόρυφο Μ. ΙΚΕ, αναλαμβάνει:

  • τη δωρεάν προαξιολόγηση της βαθμολογίας σας
  • τη δωρεάν ενημέρωσή σας σχετικά με το ποσό επιδότησης που δικαιούστε
  • την πλήρη διαδικασία υποβολής του αιτήματος ενίσχυσης και την παρακολούθηση υλοποίησής του

Καλέστε μας στο 2108994955 ή στείλτε το αίτημά σας στο funding@katakoryfo.gr

Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο